onsdag 23 februari 2011

Månadens gäst Mars - Eyovine

Den här månaden har jag valt min underbara kollega från Allt om Scrap - Maja att bli gästdesigner. Så här presenterar hon sig själv:


" Jag heter Maja men har mitt nick eyovine ute i cyberspace. Jag bor 2 mil norr om Sundsvall i skogen med min familj som numera bara består av mig, min man och tre grabbar. Mina "stora" döttrar har flyttat norr över. Med oss i vårt gröna hus finns också en långhårig katt som lyssnar till namnet Zack.
Första gången jag kom i kontakt med scrapbooking var hösten 2007 då grannen bjöd in på en pysselkväll.  Jag och mina döttrar tyckte det var kul men inte förrän våren 2008 började jag scrappa på allvar. Sen dess är jag fast! Tycker denna hobby är helt fantastiskt för det finns hela tiden nya saker och tekniker att upptäcka. Dessutom får jag dokumentera vårt liv. Jag hoppas att jag kommer sitta lycklig på hemmet med min man och bläddra i alla scrapalbum."


"Min första layout jag gjort av marskitet är rätt avskalad för att vara jag. Men jag blev tokkär i pappret med vimplarna på och ville framhäva dem. Har sytt fast papper och vimplar med maskin. Snöret jag satt dit får symbolisera den snurriga kaotiska väg vår lilla rallykille tar genom huset. Lite dokumentation om Sam finns på tagsen. Gillar de ursöta färgglada knapparna."

Maja/Eyovines blogg hittar Ni här.

2 kommentarer:

  1. Såååå himla fin!! Älskar allt du gör, Maja!! =)

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg LO! Härliga färger och cool kille!

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se