torsdag 1 april 2010

Gästdesigner April - Marie/Sockergrynet

Ja - nu förstår NI varför jag skrev att månadens gästdesigner är söt som socker! Min namne Marie - Sockergrynet - är en av mina scrapidoler och jag blev så glad när hon tackade jag till att vara gästdesigner hos Little Yellow House Kits!

" Att få hem ett hopplockat, färdigt kit är alltid roligt och utmanande. Ofta är det någon eller några produkter som man inte tänkt på själv innan och utmanas att tänka utanför sin egen låda.Paket för april innehåller en stor klick av starka färger, vilket man behöver efter en vit och grå vinter, som en vitaminkick. Resultatet blev 6 färgstarka layouter och det finns fortfarande spillbitar kvar att skapa med.Tack snälla Marie för att jag fick gästa dig! "
Här kommer 3 av Marie´s layouter!


Ett gammal foto från 1995, som passade så bra till papprena i kitet. Jag sprayjade cardstocken med mist (använde mig av en gammal rest från chipboardhjärtan som mall), sedan använde jag mig av saxen för att skapa olika pappersremsor, samt olika dekorationer. Jag älskar mönstrade papper just för att det går att skapa egna dekorationer med hjälp av sax. Visst var det pilligt att t ex klippa ut dessa små blommor... men det är en av tjusningarna med denna underbara hobby, att sitta och pilla. S tog slut på stickersarket, så då klippte jag ut det som blev över (negativet) och skapade min titel ändå. Journalingrutorna tog jag från mina gömmor.

Ett fotografi som jag älskar och som jag skapade till en fotoutmaning. Här har jag använt mig av akrylfärg (orange & grönt) som jag stängt ut på pappret. Band, blomma, pappersremsor och muffinspapper från paketet. Hjärtan har jag klippt ut på fri hand från ett av medföljande papper och fjärilen har jag stansat ut med stans.

Färgstarka foton kräver ibland färgstarka papper och dessa matchade varandra perfekt! Pappersremsor, stickers och band. Det är lätt att scrappa när man har roligt material!Mer av Sockergrynet hittar du i hennes blogg.

Vi vill också passa på att gratulera Sophie som lottades som vinnare i Mars månads utmaning. En överraskning följser med ditt kit!


2 kommentarer:

  1. Åh, så mycket fint! Tack för inspirationen,här ska scrappas.

    SvaraRadera
  2. Åh, tänk att JAG vann!!! TACK för de superfina blommorna!!

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se