lördag 22 december 2012

Underbara October Afternoon

I December-kitet var där läckra stickers och papper från October Afternoon. En av mina absoluta favvistillverkare :)

Jag har gjort en liten tag och ett kort att stoppa något i, kanske en julklapp ?



Jag har fortfarande lite godbitar kavr i mitt kit men det blir inte mer från mig i december. Nu ska jag nämligen flytta o fira jul men vi hörs kanske snart igen ? !
 

2 kommentarer:

  1. Nice post :) Here on http://www.jetta-talo.fi/talomallisto/ is more interesting and useful info about houses and constructions.

    SvaraRadera
  2. Kontrast är roligt så eftersom det kan hjälpa läsbarhet i nästan fake rolex alla situationer, men för mycket kontrast kan leda till hårda kontrasterande fake Rolex färger ... vilket leder till en erosion i total elegans. Det som fungerar särskilt bra på Super Sea Wolf 53 rolex replica Black är det svartfärgade 40mm breda fodralet och matchande armband. Det Rolex replica är ovanligt att minst sagt hitta armband som detta i svart på grund av det faktum att varje enskild rolex kopia del av armbandet bör vara individuellt belagd. Jag är inte säker på vilken process Zodiac använde replika klockor (eftersom denna klocka säljer för endast en blygsam premium jämfört med de icke-svarta modellerna), men rolex kopior den svarta beläggningen på stålarmbandet är väldigt enhetlig och hjälper till att få nytt liv i denna klockor kopior armbanddesign.

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se