torsdag 23 juni 2011

Månadens gäst Juli - Leia

Så här presenterar sig vår gäst själv:

Jag heter Veronica men kallar mig Leia på div scrapforum. Mitt nickname har hängt med från det första forumet jag hängde på som var ett hundforum och då valde jag just Leia efter vår hund. Sedan har det fått följa med in i scrapvärlden

Jag bor på landet utanför Lidköping tillsammans med min man och våra två hulliganer, Melker 7 år och Viggo 5 år. Och så Leia förstås! Jag jobbar som optiker, ett jobb som jag verkligen trivs med. Jag gillar mixen av hantverk (verkstadsarbete), det kliniska/medicinska ( i undersökningsrummet) och mode/färg och form (bågar och solglasögon)

Jag trillade ner i scrapträsket 2007 när jag gjorde inbjudningskorten till vårt bröllop och sedan dess är jag helt fast! Det är ett sätt för mig att andas och stänga ute allt annat än mitt skapande. Det är så skönt att kunna sitta ner efter en dag på jobbet och bara släppa loss.

Jag scrappar mest om och för barnen men ibland slinker något annat skoj med också. Förr gjorde jag mest LOs men nu blir det allt fler kort. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva min stil, jag tycker jag ändrar mig hela tiden men jag gillar färg och är barnsligt förtjust i moln. Jag köper massvis med molnpapper men när det väl kommer till kritan har jag inte hjärta att sätta saxen i dem ;-) Jag försöker vänja mig av med knappar men det är svårt, antalet alster helt utan knappar är ganska lätträknade ;-) Min absoluta favoritfärg är turkos - och då gärna i kombination med rött!


Förra veckan slutade äldsta sonen skolan, för första gången! Så som han har längtat, ja inte efter att få sluta förskoleklassen utan att få sommarlov. Det tog ett tag innan han fattade att sommarlov betydde att han inte skulle gå till skolan alls på måååånga veckor =)

Jag gillar verkligen rutnäts-stämpeln, den är så användbar både till kort och LOs. Den roliga "kollegieblocks-stämpeln" passade extra bra till en skol-LO. Allt material kommer från kitet och add on-kitet utom filtmolnen och den gröna knappen.


Välkommen över till mig blogg och lämna gärna ett litet fotspår! http://www.leiasblogg.blogspot.com/


Kramelikram Veronica

1 kommentar:

  1. Snyggt! Nu ångrar jag mig angående addonkittet, jag skulle norpat ett, bokstäverna är ju ursnygga!

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se