fredag 29 april 2011

Månadens Gäst Maj - Anna/Augusti 73

En av tjej som vars scrapstil jag verkligen älskar är Anna alias Augusti 73. Eftersom jag tycker att majkitet passar hennes stil bad jag henne var vår gästdesigner i Maj. Här kommer hennes första alster skapat ur "Funky Fairy - kitet".


Såhär skriver Anna själv.


"Jag heter Anna, men på nätet kallar jag mig oftast Augusti_73, ett nick som hängt med sen vi gifte oss 2002 och jag började hänga på olika forum. Jag bor i Umeå med min man och våra två hundar, Ozzy och Rally, men har mina rötter i Syd-Österbotten i Finland. Just nu håller vi på att packa ihop allt vi äger och har, vi har nämligen köpt vårt första hus och i juni flyttar vi till Obbola, 1½ mil utanför stan. Vardagarna spenderar jag på KomVux där jag undervisar i svenska 2 och engelska, och så håller jag på att avsluta mina doktorandstudier i nordiska språk.
Jag kom i kontakt med scrapbooking hösten 2006 via en kurs på Medborgarskolan och har i princip scrappat ända sen dess, men den senaste tiden har det blivit mer digiscrap än pappersscrap. Båda är lika roliga att hålla på med! Jag tycker att det är svårt att beskriva min scrapstil, men jag gillar färg! Ibland kan det bli ganska avskalat, men oftast gillar jag att ha "mycket grejor" på mina layouter. Mina favoritmotiv på layouterna är våra två hundar, alla våra syskonbarn och vår gudson Oskar. Jag gör oftast layouter, men ibland slinker ett och annat kort igenom också. Förutom att scrappa gillar jag också att fotografera (helst människor), läsa böcker (helst deckare) och pyssla hemma - mitt hem är sannerligen min borg! Sen jag började scrappa bloggar jag också på http://augustisallehanda.blogspot.com/."


"Eftersom jag mest digiscrappat på sistone var det extra kul att få möjligheten att pappersscrappa med ett härligt kit från Marie. Min första layout handlar om Nellie, min svägerskas lilla tös, nästa projekt blir en liten tagbok om vår gudson Oskar. Kika in igen så får du snart se mer kitinspiration från mig!"


1 kommentar:

  1. Så fin layout, jag gillar alla små detaljerna.

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se