tisdag 25 januari 2011

Månadens Gäst - Karin Zander

Den här månaden har vi glädjen att presentera Svensk Scrapbookinmästare 2010 som vår gäst. Såhär presenterar hon sig själv.
"Jag heter Karin Zander, men på nätet blir det oftast Kajsan. Jag bor en bit utanför Stockholm med min familj i ett litet hus inte alltför långt bort från storstadsvimlet men med husknuten mitt i naturen. I familjen finns två små barn. Nova född -06 och Leon född -07.

Jag har scrappat sen 2004 och har sen första stund varit fast. Jag har alltid gillat att fotografera och med en skapande hobby som denna så passar det ju perfekt. Jag gillar att kunna ge ett foto en förklaring eller sätta en rad intill eller ibland undangömd för att bevara ett minne eller en liten detalj.

På mina alster finns ofta små detaljer, kanske någon handgjord dekoration eller små pillriga utklippta saker. Lager på lager är också en favorit.. Vid en första titt på en layout från mig så kanske det inte syns.. Men kikar man en stund så ser man sen små detaljer som troligtvis tog längre att göra än vad som var nödvändigt *skratt*. Men det är nog en del av "min stil".. Att få vara kreativ och göra lite eget på ett alster".

Och ett stort tack till dig Marie för att du ville ha mig som gäst denna månad! Kitet är ljuvligt och det kommer att vara en fröjd att få skapa med detta material!

Älskar att klippa ut detaljer och göra små olika dekorationer...
Denna gång satte jag saxen i ett websterspapper och plockade alla små fina detaljer för att få med på denna LO. Sen gjorde jag små pappersrosor och dekorerade med en liten tyllros i mitten på dessa för att de skulle passa ihop med det andra. Satinrosen sydde jag direkt på layouten (friskt vågat *skratt*) och sen är alla små vimplar och fjärilar inkade med både sotig svart och turkost för att mjukare smälta in i layouten.

På tagen står: Sommar och Sol.. Då kommer dom.. Fräknarna ♥
Fotot: är taget i somras då jag intensivt håller koll på två badande barn.


Stor kram från mig och på återseende i Little Yellow House Kits bloggen under februari månad.

Mer av Karins fantastiska skapelser hittar Ni här.

1 kommentar:

  1. Oj så fin! Längtar efter mitt första kit!!

    Kram Maria
    http://mariasdagbok.blogspot.com/

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se