tisdag 28 december 2010

Hot Vintage - Januari

Dax då för 2011 års första kit! 


Papper

Cosmo Cricket - Circa 1934 "Grable"
Cosmo Cricket - Crica 1934 "Garbo"
Cosmo Cricket - Circa 1934 "Rette"
Jenni Bowlin - "Aunt Charlotte"
Glitz - Scarlett "Floral"
Glitz - Scarlett "Stripe"
Cardstock - en av vardera grå, gråblå och röd.

Dekorationer

Pink Pislee - Expression Alphas Licorice
Jenni Bowlin - Mini Chalkboard Alpa Yellow
Pink Paislee - Bayberry Cottage Ribbon Pleats
Prima - Fleur Danseru Jete Grå
Shabby Chic Crafts - Journaling Spots Vintage
Pink Paislee - Queen Bee Bella Brads
Övrigt - Band från Mayart och pins från Jenni Bowlin
Vit journalinpenna från Reminisce

måndag 27 december 2010

Månadens gäst JANUARI - Helene

Så tuffar vi på mot det nya året! Julen är förbi och vi ser fram mot ljusare och kanske mindre hektiska tider? Förhoppningsvis med mer tid för pyssel.

Månadens gäst i Januari är en "kändis" i den Svenska scrapvärlden. En förebild för många av oss. Vi är den här månaden därför stolta att presentera Helene/webmosterhelene som vår gäst. Här ger hon en föraning om vad som kommer i Januarikitet,


Så här skriver Helene själv:

"Jag heter Helene Larsson, men kallas oftast för webmosterhelene på nätet. Jag bor med min familj på totalt 5 personer (+ en liten bebis på gång om några månader) i ett hus i Stockholm. För tillfället jobbar jag som undersköterska på en neonatalavdelning, alltså jobbar jag med små för tidigt födda bebisar och även fullgångna bebisar som kanske inte mår så bra. Ett spännande och intressant jobb. I övrigt har jag haft många strängar på min lyra, allt från att jobba med babysim till att studera på KTH. Men nu ser jag framemot att få vara hemma med vår lilla Myra, när han/hon behagar komma till oss.
 
Jag har scrappat sedan sommaren 2003, började med kortmakeri men upptäckte snabbt själva scrappingen och är fast sen dess. Tänk att få kombinera min allra största hobby – fotografering – med en så kreativ och rolig hobby som scrapbooking. Att få bevara mina fotografier och minnen tillsammans med den kreativa och rogivande pysselstunden är den allra största behållningen för mig.
 
Det ska bli roligt att gästa Marie och Little Yellow Housekit under kommande månad. Så spännande och vi ses snart i bloggen igen!"



torsdag 16 december 2010

Aase Inspirerar


tisdag 14 december 2010

Aase Inspirerar

Förutom Cath har Little Yellow House fått hjälp av Aase att skapa ur månadens kit. Här kommer två insprerande layouter från henne!



Mer av Aase hittar Ni här.

lördag 11 december 2010

Cath inspirerar!

Har fått hjälp av ytterligare två tjejjer som skapat av månadens kit! Först ut är Cath som gjort ett underbart kort!



Här ser du mitt kort som jag har gjort av delar av kitet. Spetsen från Tim Holtz har jag färgat in med hjälp av Disress Ink Stormy sky som jag blandat med Perfect pearl Violet i en mistflaska med vatten och sprayat på. Jag har färgat in de vita blommorna som jag har lagt till själv på precis samma sätt.
Supersnyggt kit, härligt att skapa av!

Tack för inspirationen Cath!!


 
Design av Sockergrynet.se