måndag 27 december 2010

Månadens gäst JANUARI - Helene

Så tuffar vi på mot det nya året! Julen är förbi och vi ser fram mot ljusare och kanske mindre hektiska tider? Förhoppningsvis med mer tid för pyssel.

Månadens gäst i Januari är en "kändis" i den Svenska scrapvärlden. En förebild för många av oss. Vi är den här månaden därför stolta att presentera Helene/webmosterhelene som vår gäst. Här ger hon en föraning om vad som kommer i Januarikitet,


Så här skriver Helene själv:

"Jag heter Helene Larsson, men kallas oftast för webmosterhelene på nätet. Jag bor med min familj på totalt 5 personer (+ en liten bebis på gång om några månader) i ett hus i Stockholm. För tillfället jobbar jag som undersköterska på en neonatalavdelning, alltså jobbar jag med små för tidigt födda bebisar och även fullgångna bebisar som kanske inte mår så bra. Ett spännande och intressant jobb. I övrigt har jag haft många strängar på min lyra, allt från att jobba med babysim till att studera på KTH. Men nu ser jag framemot att få vara hemma med vår lilla Myra, när han/hon behagar komma till oss.
 
Jag har scrappat sedan sommaren 2003, började med kortmakeri men upptäckte snabbt själva scrappingen och är fast sen dess. Tänk att få kombinera min allra största hobby – fotografering – med en så kreativ och rolig hobby som scrapbooking. Att få bevara mina fotografier och minnen tillsammans med den kreativa och rogivande pysselstunden är den allra största behållningen för mig.
 
Det ska bli roligt att gästa Marie och Little Yellow Housekit under kommande månad. Så spännande och vi ses snart i bloggen igen!"1 kommentar:

 
Design av Sockergrynet.se