torsdag 30 september 2010

Gästdesigner Oktober - Miss Mian

Den här månaden har vi glädjen att presentera en av tjejjerna som stod på prispallen i tävlingen "Scrapmästare 2010". Såhär presenterar hon sig själv.
 
 "Hej! Jag heter Marie men på nätet känner de flesta igen mig som MissMian. En del av er kanske har tassat in på min blogg; http://missmian.blogspot.com/.

Jag började scrappa hösten 2007 och det var verkligen inte svårt att fastna för den här underbara hobbyn! Jag har en dotter som snart fyller 18 år och en dotter som blir 4 år i februari. Eftersom min 18-åring tillbringar mesta tiden BAKOM kameran blir det mest att jag scrappar om min lilla tjej som är lättare att fånga på bild.

När Marie frågade om jag ville gästa för Little Yellow House kits blev jag superglad! Jag gillar verkligen att scrappa med färdiga kit! Det gör det enkelt för mig att skapa LOs som är välkombinerade och balanserade. När kitet damp ner i brevlådan blev jag verkligen glad! Jag bara älskar alla papperen! Att det dessutom följer med andra godbitar som små clearstamps, rub-ons och stickers är ju bara en underbar bonus!


Ha det nu underbart i alla scraphörnor runt om i landet! Jag återkommer med fler LOs från kitet!

/MissMian"

2 kommentarer:

  1. Åh vilken toppen LO av en toppen tjej ;) Bra val Mison! Kram

    SvaraRadera
  2. Har gett mig tid att kika runt ordentligt i bloggen och har nu fått massor av inspiration! Tack alla!!

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se