fredag 29 januari 2010

Gästdesigner Januari - Åsa "Badanka"

Äntligen dax att presentera Little Yellow House Kits första gästdesigner. Underbara Åsa/Badanka har gjort oss den ära att designa ur Januarikitet. Så mycket inpiration! Tack underbara du!!

Såhär skriver Åsa sälv;

"Att få ett så väl matchat paket får en att vilja skapa på en gång. Det är precis som det ska vara när skaparglädjen sätter in. Jag gillar verkligen att få ett kitt i brevlådan, någon har valt färger och dekorationer å det är bara till att pyssla!"

Turkost och rött är en magisk kombo. Här gjorde jag en väldigt enkel layout med strålande kärlek som budskap!

Här jobbade jag med baksidan av ett papper, målade lite akrylfärg för att fånga upp färgen på fotona. Arbetade även med delar från cliparket. Valde att placera foton på tagarna och bygga upp layouten kring dem.Små söta syskon som alltid kommer att ha varandra.

I paket kom det mest fantastiska clearstampsen, Det finns inget så användningsbart som att stämplar för att lyfta en layout. Här arbetade jag med stämpelsättet på flera olika sätt. Skapade borden och skapade olika dekorationer med hjälp av dem.Det behöver inte alltid vara text, ibland säger fotot precis allt som bör sägas.

Mer av Åsas kreationer finner du i hennes blogg.2 kommentarer:

  1. Oj så mycket fint! Både här & i hennes blogg =)

    SvaraRadera
  2. Åsa är jätteduktig! Och dom här var underbara och härliga!

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se