tisdag 1 september 2009

New House in Town

Ett Svenskt företag som säljer kit för scrapbooking? Ja det är precis vad det här handlar om. Efter att själv har köpt kit från USA under många år tänkte jag att det var dax för något Svenskt. Jag har hållit på med scrapbooking i rätt många år vid det här laget, och har alltid älskat den utmaning som ett kit ger. Visst gillar jag att välja vad jag själv köper, men också att få oväntade saker i ett kit. Min stil hade nog inte utvecklats på samma sätt om jag inte börjat köpa kit som ibland innehåller saker som jag inte skulle ha kommit på att köpa själv.

Little Yellow House börjar i liten skala. Jag har ett jobb som sjuksköterska vid sidan om, så företaget är bara en hobby. Tanken är inte att tjäna pengar på det här, utan att ge andra en möjlighet att köpa roliga, prisvärda och spännande kit. Till en början kommer det att finnas ett litet antal kit, men planen är att öka antalet om efterfrågan finns. Eftersom jag satsar pengar ur "egen" ficka kommer endast förskottsbetalning att accepteras.

Vem är då jag som startat Little Yellow House? Jag heter Marie men är mest känd som Mison i scrapkretsar. Jag bor i ett litet gult hus i Norrlands Kustland med min sambo och mina två barn. Scrappat har jag gjort sedan 2004 och designar för Brunsons och Allt om Scarp Tidningen. Jag älskar färg och form vilket kommer att avspegla sig i kiten.

Kiten kommer att innehålla papper så väl som dekorationer. Mitt mål är att hitta så nya produkter som möjligt, och gärna lite annorlunda dekorationer.

Hoppas Ni ser fram mot det första kitet lika mycket som jag gör. Köpinfo finner Ni i här bredvid.

Maila mig gärna om Ni har frågor.

4 kommentarer:

  1. Oh wow va spännande! Jag tror att jag måste höra av mig för mer info!?! :)

    SvaraRadera
  2. Det här låter ju spännande, wow! Måste kika och läsa lite mer. :-)

    SvaraRadera
  3. Detta låter väldigt spännande! Måste också läsa & kika lite mera först. :)

    SvaraRadera

 
Design av Sockergrynet.se